کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه ای هستیم با محوریت فعالیتهای گروهی ، ورزشی ، اکوتوریستی ، گردشگری ، هنری و ماجراجویی .
می تونید با ما و در کنار ما و در کافه ما قهوه نوشی کنید.
قهوه های درجه یک برای آدمهای درجه یک.
بستنی هایی با طعم و رنگ واقعی.
کمی با ارگانیک ها .
میان وعده های دلچسب و سیر کن.
غذاهای سالم و سبک و مفید.
همه با هم قهوه نوشی کنیم...
طبقه بندی موضوعی
چهارشنبه, ۶ بهمن ۱۳۹۵، ۰۶:۳۶ ب.ظ

قهوه‌ساز‌های سرد چطور عمل می‌کنند

قهوه‌ساز‌های سرد چطور عمل می‌کنند؟


قهوه‌ساز‌های سرد چطور عمل می‌کنند
( بخش اول )

دستگاه قهوه‌ساز سرد ژاپنی و هاریو پاتا که در ذیل به تفصیل توصیف میشود بر اساس یک اصل خاص کار می‌کنند:

زمان طولانی عصاره‌گیری با آب یخ جهت تهیه‌ی اکسیر غلیظ قهوه.

سرعت این فرایند با استفاده از چند عامل گرفته می‌شود:

ذوب شدن آهسته‌ی یخ که آب را با سرعت کمی به جریان در می‌آورد؛ ساز و کار قطره‌ای که به صورت میانگین جریان را تا حد 1 تا 2 قطره در ثانیه هم کنترل می‌کنند؛

حجم قهوه‌ی آسیاب‌شده که در محفظه‌ای عمودی قرار دارد و به این ترتیب جریان را در بستر قهوه تا حد زیادی کاهش می‌دهد؛ و در قهوه‌سازهای پایه‌بلند، لوله‌ی مارپیچی که در زیر قرار دارد جریان عصاره‌ی استخراج شده را کُندتر می‌کند و به این ترتیب می‌تواند به التقاط و یک‌دست شدن هرچه بیشتر قهوه‌ی حاصل کمک کند. 

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی