طعم اسپرسو ایده ال چگونه باید باشد؟
طعم اسپرسو ایده ال چگونه باید باشد؟
دانه قهوه برای اسپرسو باید کمی ریز تر از قهوه فرانسه و کمی درشت تر از قهوه ترک آسیاب شود. درجه رست اسپرسو معمولا” بین ۷۰ تا ۸۰ درجه سانتیگراد می باشد که البته این بستگی به نوع قهوه دانه دارد.نوع و گونه دانه قهوه را شرایطی همچون رطویت و خاک رقم می زنند. شات اسپرسو می تواند سینگل باشد یا دبل. معمولا” در اسپرسو سینگل بین ۷ تا ۹ گرم( ۱shot 30ml) قهوه و برای اسپرسو دبل بین ۱۴ تا ۲۰ گرم قهوه استفاده می شود.
همانطور که قبلا” نیز اشاره کردیم اسپرسو به سه بخش تقسیم می شود.
- Crema
- Body
- Heart
Crema ضروریترین بخش در یک اسپرسو است. Crema (خامه) در یک اسپرسو ایده ال باید رنگ قهوه ای مایل به قرمز تیره را داشته یاشد (فندقی) و در عین حال صاف و ضخیم نیز باشد.
بادی، به چگالی و جرم قهوه گفته می شود. در واقع بادی قسمتی از قهوه است که تمامی جزئیات قهوه را به دهان منتقل می کند. طعم و بوی اصلی قهوه در بادی است و وزن بیشتری نیز دارد.
در آخر Heart می باشد که به اندازه کافی از خصوصیات دو بخش دیگر را داراست.
اثر و طعم یک اسپرسو دلپذیر و معطر بعد از چشیدن باید تا چند دقیقه در دهان ماندگاری داشته باشد. یک قهوه اسپرسو ایده ال، باید ته مزه ای از تمام طعمهای اصلی که زبان قادر به تشخیص آن هست را در خود داشته باشد.
برای مطالعه بیشتر روی ادامه مطلب کلیک کنید...>>>>
یک اسپرسوی خوب باید به قدری قوی باشد که با اظافه کردن افزرودنیهایی همچون شیر خصوصیات و اصالت خود را حفظ کند.
قهوه زنده و شاداب باید درصدی از اسیدیتی نیز داشته باشد. البته میزان اسیدیتی در قهوه باید تعادل داشته باشد.
برای بهره گیری از نهایت طعم و عطر در اسپرسو همیشه از قهوه تازه استفاده نمایید و ترجیحا” با تهیه دانه قهوه مورد علاقه خود وآسیاب کردن آن قبل از مصرف از بو و طعم آن بیشتر لذت ببرید.
کافه دکتر کافی - doctor coffee cafe
سایت اصلی کافه دکتر کافی www.doctorcoffee.ir
twitter : @doctorcoffee_
facebook : https://www.facebook.com/doctor.coffee.cafe
instagram : https://www.instagram.com/doctor.coffee.cafe
telegram : https://telegram.me/drcoffee
bloger google : http://doctorcoffeecafe.blogspot.com
--------------------english
Espresso taste should be ideal?
French coffee beans for espresso should be slightly smaller and slightly larger than the Turkish coffee is ground. The Espresso Roast is usually "between 70 and 80 degrees Celsius, which, depending on the type of coffee beans The type and species of coffee beans and ground conditions such as Rtvyt remain. Single or double shot of espresso can. Consultants "in single espresso between 7 and 9 g (1shot 30ml) coffee and espresso double to between 14 and 20 grams of coffee used.
As previously "mentioned espresso is divided into three parts.
Crema
Body
Heart
Crema is a necessary part of a latte. Crema (Cream) in a dark espresso should ideally have a reddish brown color, only (Hazel) and at the same time be smooth and thick.
Wind, density and mass are called coffee. In fact, wind is part of the coffee beans into the mouth pass all the details. The original coffee taste and smell in the wind and has more weight.
Heart is at the end that's enough of the characteristics of the other two parts.
Effect and pleasant taste and fragrant espresso should taste after a few minutes in the mouth persistence. A perfect espresso coffee, you should taste the bottom of all the original flavors that is able to detect it in its own language.
A good espresso should be so strong that the Afzrvdnyhayy such as milk with added features and maintain its originality.
Vibrant coffee should also have a percentage of acidity. Of course, the coffee must be balanced acidity.
For enjoying the flavor and aroma of espresso coffee is always fresh, and preferably "by preparing your favorite coffee beans Vasyab of smell and taste it before taking it more fun.
Cafe adequate doctor - doctor coffee cafe