کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه ای هستیم با محوریت فعالیتهای گروهی ، ورزشی ، اکوتوریستی ، گردشگری ، هنری و ماجراجویی .
می تونید با ما و در کنار ما و در کافه ما قهوه نوشی کنید.
قهوه های درجه یک برای آدمهای درجه یک.
بستنی هایی با طعم و رنگ واقعی.
کمی با ارگانیک ها .
میان وعده های دلچسب و سیر کن.
غذاهای سالم و سبک و مفید.
همه با هم قهوه نوشی کنیم...
طبقه بندی موضوعی
پنجشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۵، ۰۶:۳۷ ب.ظ

چگونه یک شات اسپرسو ایده ال پر کنیم

مرحله اول: آسیاب کردن


بافتی که پس از آسیاب شدن دانه قهوه بوجود می آید، از اهمیت بسیاری برخوردار است و در واقع کیفیت شات ما را در بر دارد. اگر دانه قهوه بسیار ریز آسیاب شود در نتیجه قهوه ما تلخ و مزه سوخته خواهد داد. اگر از حد معمول درشت تر آسیاب شود، شات ما ضعیف و آبکی خواهد شد.


بافت مناسب پس از آسیاب شدن باید همچون دانه های شکر باشد.


مرحله دوم: مقدار قهوه ای که باید استفاده شود :


اساس شات شما را مقدار قهوه ای که درون کروپ می ریزید تامین می کند. مقدار قهوه مناسب برای دبل شات اسپرسو باید بین ۱۴ تا ۱۸ گرم باشد که البته بسته به صلیقه و دستگاه اسپرسو ساز شما می تواند کمی بیشتر یا کمتر نیز باشد.


مرحله سوم : (Tamp- پر کردن کروپ)

ابتدا کروپ را با پیمانه مخصوص پر کرده و سپس دور و اطراف آن را از ذرات قهوه ای که احتمالا ریخته شده با دست پاک کنید. سپس تمپر (Tamper) را با دست گرفته و آرنج خود را به شکل ۹۰ درجه نگه داشته و با یک فشار کوچک قهوه داخل کروپ را بکوبید و تمپر را کمی بچرخانید.


مرحله چهارم: دم کردن


کروپ را در محل مخصوص دم کردن قهوه بر روی دستگاه قرار دهید سپس فنجان را که از قبل گرم شده زیر آن قرار دهید.
مقدار حجم آب برای هر شات باید ۱ انس باشد. بنابراین پس از آنکه دبل شات شما به ۲ انس رسید دستگاه را متوقف سازید.
مناسب ترین زمان برای دم کردن بین ۲۰ تا ۳۰ ثانیه می باشد. در غیر اینصورت آسیاب، مقدار قهوه مصرفی، و دم کردن خود را چک کرده و بر این اساس تنظیم کنید.قهوه ای که شما آماده می کنید باید یک لایه Crema با رنگ طلایی بر روی سطح خود و Body با غلظت و طعم مناسب (تلفیقی از تمام طعم های اصلی قهوه یعنی تلخی، شیرینی، ترشی و شوری) را داشته باشد. Heart که آخرین قسمت در یک شات اسپرسو است باید از خصوصیات Body و Crema را به اندازه کافی داشته باشد.


سایت اصلی کافه دکتر کافی www.doctorcoffee.ir

twitter : @doctorcoffee_

facebook : https://www.facebook.com/doctor.coffee.cafe

 instagram : https://www.instagram.com/doctor.coffee.cafe   

telegram : https://telegram.me/drcoffee

bloger google : http://doctorcoffeecafe.blogspot.com


-------------------------------english
The first step is grinding

Tissue that occurs after you grind the coffee beans, is of great importance and the quality of our lives is shot. If the coffee is ground very finely bitter taste as a result of our coffee will be burnt. If larger than usual is ground, weak and watery us will be shot.

Suitable tissue was then ground to a grain of sugar.


Second, the amount of coffee that should be used:

The shot you pour the coffee that provides the croup. Double the amount of coffee for espresso shot should be between 14 to 18 grams, depending on preference and espresso machine you can also be a little more or less.

Phase III: (Tamp- fill Krupp)



Stage IV infusion


The volume of water for every shot should be 1 oz. So after the double-ounce shot of you two stop devices.
The most suitable time to brew between 20 to 30 seconds. of all the original taste of coffee is bitter, sweet, sour and salty) have. Heart is the latest episode in a shot of espresso should have enough features Body and Crema.

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی