کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه ای هستیم با محوریت فعالیتهای گروهی ، ورزشی ، اکوتوریستی ، گردشگری ، هنری و ماجراجویی .
می تونید با ما و در کنار ما و در کافه ما قهوه نوشی کنید.
قهوه های درجه یک برای آدمهای درجه یک.
بستنی هایی با طعم و رنگ واقعی.
کمی با ارگانیک ها .
میان وعده های دلچسب و سیر کن.
غذاهای سالم و سبک و مفید.
همه با هم قهوه نوشی کنیم...
طبقه بندی موضوعی
کوپی لواک Kopi Luwak

کوپی لواک - Kopi Luwak
کوپی لواک Kopi Luwak نوعی قهوه است که از دانه‌های قهوه موجود در مدفوع حیوانی از خانواده راسویان به نام گربه زباد تهیه می‌شود. این حیوان پس از خوردن دانه‌های قهوه، هسته آن را دفع می‌کند که از آن برای تهیه این نوع قهوه استفاده می‌شود. این قهوه گرانترین قهوه دنیا است.

قیمت قهوه کوپی لواک ویتنامی کیلویی 3,000 دلار می باشد. با احتساب دلار 3437 تومانی قیمت این قهوه به تومان ، 10,311,000 است.

کوپی لواک - Kopi Luwak
البته متوسط قیمت این قهوه از نوع غیر ویتنامی از 220 تا 1320 دلار می باشد.
کشت
در مناطق زیادی از اندونزی که زیر کشت قهوه قرار دارد، به ویژه در سوماترا، جاوه و بالی، لوواک‌ها چه به صورت وحشی و چه به صورت دست‌آموز، در کشت‌زارهای بزرگ قهوه می‌گردند و بهترین و سالم‌ترین میوه‌ها را برای خوردن انتخاب می‌کنند.

پس از این، نوبت به کارگران مزرعه می‌رسد که دنبال دانه‌های دفع‌شده‌ی قهوه بگردند. این دانه‌ها پس از شستشو، با حرارت بالا بو داده می‌شوند و به گران‌ترین و یکی از کم‌یاب‌ترین قهوه‌های دنیا تبدیل می‌گردند.
کوپی لواک - Kopi Luwak

هنوز تولید کنندگان قهوه به نتیجه ی واحدی نرسیده اند که کدام یک از فرایندهای انتخاب و هضم باعث بهترین بودن این قهوه شده است. فرایند انتخاب به این صورت است که از آنجایی که لواک حیوانی باهوش و خوش سلیقه است و علاقه‌ی زیادی بهمیوه‌ی قهوه دارد، به طور طبیعی، تنها بهترین، درشت‌ترین و رسیده‌ترین میوه‌های قهوه را برای پذیرایی از خود انتخاب می‌کند.

کوپی لواک - Kopi Luwak - کافه دکتر کافی  - doctor coffee cafe
سیستم گوارشی لوواک به گونه‌ای است که بخش گوشتی میوه را هضم کرده و دانه‌های قهوه را پس از قدری تغییر در ساختار پروتئینی آن‌ها، سالم و دست نخورده به شکل مدفوع دفع می‌کند. در فرایند هضم ممکن است طعم و عطر قهوه بهتر شود. زیرا آنزیم های پروتئولیتیک این حیوان در دانه ی قهوه نفوذ کرده و باعث می شود تا پپتیدها کوتاه تر شده و اسیدهای آمینه بیشتری آزاد گردد. سپس در ادامه فرایند با بقیه مواد از روده گذشته و با مدفوع خارج می شوند.
کوپی لواک - Kopi Luwak
طعم قهوه

عوامل زیادی در طعم قهوه موثرند. کوپی لواک به هر نوع دانه ی قهوه ای که به این روش، توسط این حیوان تولید شود گفته می شود. طعم آن به گونه و ذات دانه ها، نوع دانه هایی که برای مصرف انتخاب می شوند، میزان ماندگی دانه ها و نحوه ی طبخ آن متفاوت است.

کوپی لواک - Kopi Luwak - کافه دکتر کافی  - doctor coffee cafe
توانایی این حیوان برای انتخاب بهترین دانه ها، رژیم غذایی آن، میزان سلامت حیوان و سطح استرس آن نیز در طعم و مزه ی قهوه موثر است. طبق تحقیقات انجمن تخصصی قهوه امریکا (SCAA) در یک نظرسنجی از صاحبنظران صنعت قهوه طعم این قهوه را در یک کلام، بد دانسته اند. طی بررسی یک تیم تخصصی در این موسسه بر روی قهوه به دست آمده از دانه های مشابه قهوه، قبل و بعد فرایند کوپی لواک به این نتیجه رسیده اند که فروشی که کوپی لواک دارد، فقط به دلیل داستانی است که پشت این قهوه است و امتیازی که در این بررسی کسب کرد دو امتیاز پایین تر از سه قهوه ی دیگر بود.
کوپی لواک - Kopi Luwak - کافه دکتر کافی  - doctor coffee cafe
 ویدیو از فرایند تولید این قهوه

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی