کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه ای هستیم با محوریت فعالیتهای گروهی ، ورزشی ، اکوتوریستی ، گردشگری ، هنری و ماجراجویی .
می تونید با ما و در کنار ما و در کافه ما قهوه نوشی کنید.
قهوه های درجه یک برای آدمهای درجه یک.
بستنی هایی با طعم و رنگ واقعی.
کمی با ارگانیک ها .
میان وعده های دلچسب و سیر کن.
غذاهای سالم و سبک و مفید.
همه با هم قهوه نوشی کنیم...
طبقه بندی موضوعی

۲ مطلب در آبان ۱۳۹۵ ثبت شده است

شنبه, ۲۹ آبان ۱۳۹۵، ۰۸:۵۴ ب.ظ

مناسب ترین شیر برای قهوه

مناسب ترین شیر برای قهوه ( بخش سوم )

چربی شیر

میزان چربی شیر هم بافت آن را تغییر می‌دهد و هم طعمش را.

هموژنیزه سازی

هموژنیزه سازی در وهله‌ی اول فرایندی است که طی آن چربی طبیعی و معلق در مایع شیر طی فرایند‌های گرمایشی و فیلتری خاصی به ذرات ریزتری تجزیه می‌شود و به این طریق در بستر مایع شیر توزیع بهتری پیدا می‌کند. هرچه چربی شیر بیشتر باشد، محصول هموژنیزه‌ی نهایی غنی‌تر خواهد بود.

شیر کامل

این شیر بر خلاف اسمش که ممکن است معنای "دست نخورده" بدهد و انگار مستقیماً از گاو به بازار منتقل شده صرفاً حاوی حداقل مقدار چربی (3.25 درصد) لازم برای کامل خوانده شدن است.

بسیاری از شرکت‌های تولیدی برای بهبود طعم شیر چربی آن را تا (4%)نگه می‌دارند. این نوع شیر احتمالاً رایج‌ترین و شاید پرمصرف‌ترین شیر در کافه‌هاست، زیرا چربی موجود در آن برای رسیدن به طعم و بافتی متعادل در ترکیب با قهوه کاملاً مناسب است.

شیر کامل به قدری چرب است که بدون بخشیدن خاصیت غذایی به قهوه، آن را به نوشیدنی دلچسبی تبدیل می‌کند و اگر خودتان نوع خاصی از شیر را ترجیح ندهید و آن را از باریستا درخواست نکنید، عموماً از همین شیر در کافه استفاده می‌شود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۹ آبان ۹۵ ، ۲۰:۵۴
حمیدرضا طاهر
سه شنبه, ۴ آبان ۱۳۹۵، ۰۱:۳۶ ب.ظ

قهوه به روایت آمار و ارقام

قهوه به روایت آمار و ارقام

علم آمار به آن‌ها که اهل فکر و تحلیل هستند همیشه کمک کرده تا علمی‌تر و جامع‌تر به مسایل پیرامون‌شان فکر کنند. از سوی دیگر آمار و ارقام حتا اگر برای تحلیل موقعیت هم به کار نروند، می‌توانند سرگرم‌کننده باشند. مثلا می‌توانند کمک‌مان کنند وقت گپ زدن‌های خودمانی به صرف یک فنجان قهوه، بدانیم چند درصد قهوه‌نوش‌ها، قهوه را بی‌شیروشکر می‌نوشند و یا برای هر فنجان قهوه چند دانه‌ی قهوه لازم است. با این مقدمه چند آمار و ارقام جالب درباره‌ی قهوه را بخوانید.

 

  • صنعت قهوه در امریکا ۱۶۹۴۷۱۰ فرصت شغلی ایجاد کرده است.
  • از سال ۲۰۱۲ به بعد، دم‌آورهای قهوه تک‌فنجانی (Single-cup brewer) پس از شیوه‌ی چکه‌ای (drip)، دومین روش رایج تهیه‌ی قهوه در دنیا هستند.
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ آبان ۹۵ ، ۱۳:۳۶
حمیدرضا طاهر