کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه دکتر کافی (doctor coffee cafe)

کافه ای برای فعالیتهای فرهنگی ، هنری ، ورزشی،اجتماعی با طعم قهوه

کافه ای هستیم با محوریت فعالیتهای گروهی ، ورزشی ، اکوتوریستی ، گردشگری ، هنری و ماجراجویی .
می تونید با ما و در کنار ما و در کافه ما قهوه نوشی کنید.
قهوه های درجه یک برای آدمهای درجه یک.
بستنی هایی با طعم و رنگ واقعی.
کمی با ارگانیک ها .
میان وعده های دلچسب و سیر کن.
غذاهای سالم و سبک و مفید.
همه با هم قهوه نوشی کنیم...
طبقه بندی موضوعی

۶ مطلب در مهر ۱۳۹۵ ثبت شده است

نقش تبلیغات و روابط‌ عمومی در حیات کسب‌وکارهای مرتبط با قهوه و کافه

کافه‌داری برای علاقه‌مندان به صنعت غذا و نوشیدنی کسب‌وکار جذابی به شمار می‌آید. اما همین جذابیت باعث شده افراد بی‌شماری دست به راه‌اندازی کافه بزنند و رقابت روز به روز سخت‌تر شود. برای دوام آوردن در این بازار رو به رشد، باید ابزارهای مناسبی به کار گرفته شود، وگرنه شکستی محتوم در انتظار سرمایه‌گذار خواهد بود. موفقیت کافه‌ها به عوامل متعددی بستگی دارد و از همه بیشتر به کیفیت محصول، طراحی کافه و استراتژی‌های بازاریابی که صاحبان این کسب‌وکارها پیش می‌گیرند. محتوای مجازی باکیفیت (مانند عکس و ویدیوی جذاب) عامل بسیار مهمی است که موجب می‌شود مطالب کافه‌ها در رسانه‌های اجتماعی و وب‌سایت‌ها به اصطلاح گل کند. شیوه‌های بازاریابی دیگری نیز وجود دارد که به رشد کافه‌ها منجر می‌شود، مانند فعالیت‌های اجتماعی، بازاریابی رسانه‌های اجتماعی و برگزاری رویدادها. در اینجا به برخی از نمونه‌های موفق غیرایرانی اشاره می‌شود که رمز موفقیت‌شان، انتخاب استراتژی‌های درخشان بازاریابی بوده است.

آلفرد کافی اند کیچن
Alfred Coffee & Kitchen

تبلیغات کافه قهوه ایران آیکافی اول قهوه

آیکافی – این کافه‌ی زنجیره‌ای با رشد پرسرعتی همراه بوده است و هم‌اکنون در پنج نقطه‌ی لس آنجلس به فعالیت مشغول است. آلفرد شعار “اما اول قهوه” را برای خود برگزید و آن را در تمام فعالیت‌های تبلیغاتی خود به کار برد و هشتگ butfirstcoffee# را در رسانه‌های اجتماعی خود به کار گرفت؛ بیش از ۵۰۰ هزار پست اینستاگرام، که بسیاری از آن‌ها محصولات و کافه‌های آلفرد را به نمایش می‌گذارند. سمت و سوی بازاریابی این کافه بیشتر تکنیک‌های “بازارپردازی” به روز است که با حرف «A» مزین به طرح شاخ گوزن علامت‌گذاری شده است. در این کافه‌ها می‌توان محصولات این برند را نیز خریداری کرد که بسته‌بندی‌های جذاب و ویژه‌ی خود را دارند. در واقع به “هویت بصری” برند خود توجه ویژه‌ای کرده است. آلفرد کافی اند کیچن، شیوه‌ی بازاریابی خارق‌العاده‌ای را پیش گرفته که باعث شده به خوبی و سادگی در رسانه‌های اجتماعی قابل شناسایی باشد.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۷ مهر ۹۵ ، ۱۰:۵۱
حمیدرضا طاهر
جمعه, ۱۶ مهر ۱۳۹۵، ۰۶:۰۷ ب.ظ

چی صدا کنیم ؟ کافه ، کافی شاپ، بیسترو …

چی صدا کنیم ؟ کافه ، کافی شاپ، بیسترو …

اونجایى که روزانه میرى قهوه مى خورى کافى شاپه یا کافى بار یا کافى هَوس یا کافه ؟
فرقشون رو مى دونى ؟
مى دونى بیسترو به کجا گفته مى شه ؟
یکى از مسئله هایى که حتى خیلى از حرفه اى ها رو هم به فکر وا میداره ، فرقِ ” کافه ” ، ” کافى بار ” ، ” کافى شاپ ” و “کافه هَوس ” هست !
توىِ این قسمت یه اشاره ى کوتاه به معنى و مفهوم هرکدومشون مى کنیم .

کافى شاپ ( Coffee Shop ) :
شبیه به واگن رستوران ” Diner ” هست . معمولا کوچیکه و توىِ هتل ها یا مغازه هایى تو مجموعه ها هستن ، وجود داره . توىِ کافى شاپ نوشیدنى هاىِ دیگه و همچنین غذاهاىِ ساده هم سِرو میشه !
صحنه ى اولیه ى فیلمِ ” Resevoir Dogs ” یک کافى شاپ محسوب مى شه !

coffeeshop_1فیلمِ ” Resevoir Dogs ” این یک کافى شاپ محسوب مى شه !

 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۶ مهر ۹۵ ، ۱۸:۰۷
حمیدرضا طاهر
پنجشنبه, ۱۵ مهر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۰ ب.ظ

انواع قهوه - Types of coffee

انواع قهوه

مرغوب‌ترین قهوه که طعم و بویی منحصربه‌فرد دارد از بوته‌ای به نام عربیکا به دست می‌آید که قدیمی‌ترین نوع قهوه‌است و در ارتفاع۴۰۰۰ تا ۶۰۰۰ متر بالاتر از سطح دریا رشد می‌کند. حدود ۷۵ ٪ از کل قهوه‌ای که در جهان کشت می‌شود عربیکا است. قدیمی‌ترین نوع قهوهٔ عربیکا، موکا و جاوه هستند که امروزه نامی شناخته شده محسوب می‌شوند.

انواع قهوه

نوع دیگری از قهوه روبوستا[و ۱۴] نام دارد که در بلندی ۲۵۰۰ پایی رشد می‌کند و بیشتر از عربیکا تحمل سرما را دارد. میزان کافئینروبوستا دو برابر عربیکا است، اگرچه بو و طعم آن در رده پایین‌تری قرار دارد و ارزان‌تر است. روبوستا حدود ۲۵ ٪ از کشت قهوه جهان را تشکیل می‌دهد. نوع مرغوب آن هم برای تهیه اسپرسو به کار می‌رود. نوع دیگری از قهوه که در آفریقای غربی می‌روید لیبریکا نام دارد که درصد بسیار اندکی از دانه‌های قهوه از این نوع هستند.

مدت زمان بو دادن قهوه



انواع قهوه



میزان

مدت زمان

آمریکن روست[و ۱۵]

بو دادن ملایم

حدود ۷ دقیقه

سیتی روست[و ۱۶]

بو دادن متوسط

۹ الی ۱۱ دقیقه

فرنچ روست[و ۱۷]

بو دادن تا حد تیره

۱۱ الی ۱۳ دقیقه

اسپرسو روست[و ۱۸]

تیره‌ترین حالت

حدود ۱۴ دقیقه



۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۵ مهر ۹۵ ، ۱۲:۱۰
حمیدرضا طاهر
يكشنبه, ۱۱ مهر ۱۳۹۵، ۰۵:۳۹ ب.ظ

زیست‌شناسی گیاه قهوه - Coffee plant biology

زیست‌شناسی گیاه قهوه

چندین گونه از درختچهٔ قهوه وجود دارد که دانه‌ها یا همان میوهٔ قهوه از آنها استخراج می‌شود، دو گونهٔ اصلی تجاری بیشتر کشت می‌شود که یکی معروف به قهوهٔ عربیکا[و ۷]است که مورد توجه‌ترین گونه است و بومی ارتفاعات جنوب غربی اتیوپی و فلات بوما در جنوب شرقی سودان است و احتمالاً کوه مارسابیت در شمال کنیا می‌باشد، نوع دیگر گونهٔ قهوهٔ کانیفورا است که بومی نواحی غربی و مرکزی زیر صحرای آفریقا از گینه تا اوگاندا و سودان جنوبی می‌باشد، چندین گونهٔ دیگر هم وجود دارد که کمتر مطرح هستند از جمله لیبریکا،] موریتیانا - راکیموسا و استنوفیلا

تمام گیاهان قهوه در خانوادهٔ بزرگ روناسیان قرار دارند که درخت و در حقیقت درختچه‌هایی همیشه سبز هستند که ممکن است تا ۵ متر رشد داشته باشند (۱۵ فوت)،برگ‌های درختچهٔ قهوه سبز تیره و براق می‌باشد و معمولاً بین ۱۰ تا ۱۵ سانتی‌متر (۴/۶ اینچ) طول و ۶ سانتی‌متر (۲/۴ اینچ) ممکن است گسترش داشته باشند، برگ‌ها اغلب ساده هستند و خوشه‌های گل به رنگ سفید معطر است، مادگی گیاه شامل تخمدان تحتانی است که مشخصهٔ روناسیان می‌باشد، 

گل‌ها اغلب بیضی شکل و اندازهٔ آنها حدود ۱/۵ سانتی‌متر (۰/۶ اینچ) می‌باشد، میوهٔ نارس قهوه به رنگ سبز است و در ادامه تبدیل به رنگ زرد می‌شوند و در هنگام رسیدن تبدیل به رنگ قرمز می‌شوند، هر میوهٔ قهوه شامل دو دانه است و در ۵ تا ۱۰ در صد میوه‌ها تنها یک‌دانه وجود دارد، انواع میوه‌های قهوه در گونهٔ عربیکا بین ۶ تا ۸ ماه می‌رسند و قابل چیدن هستند در حالی که در قهوهٔ روبوستا حدود ۹ تا ۱۱ ماه زمان می‌برد، 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۱ مهر ۹۵ ، ۱۷:۳۹
حمیدرضا طاهر
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۴ مهر ۹۵ ، ۱۱:۲۱
حمیدرضا طاهر
پنجشنبه, ۱ مهر ۱۳۹۵، ۰۲:۳۹ ب.ظ

5 ایده خوب در مورد کتاب خوندن - 5 good ideas about reading

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ مهر ۹۵ ، ۱۴:۳۹
حمیدرضا طاهر